Pályázatok

 Az LL Transport Kft. eszközállományának korszerűsítése, telephelyének fejlesztése

Az LL Transport Korlátolt Felelősségű Társaság 21 442 061 Ft összegű feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz támogatási rendszeréhez a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című Felhívásra benyújtott „Az LL Transport Kft. eszközállományának korszerűsítése, telephelyének fejlesztése” című, GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02468 számú támogatási kérelem keretében. 

  Kedvezményezett neve, címe:  LL Transport Korlátolt Felelősségű Társaság
3903 Bekecs, Táncsics Mihály út 31.

Projekt címe:
Az LL Transport Kft. eszközállományának korszerűsítése, telephelyének fejlesztése

 A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02468

 Szerződött támogatás összege: 21 442 061 Ft

 A támogatás mértéke: 70 %

 A projekt tartalma: 
 Az LL Transport Kft. célja a beruházás által a közúti áruszállítás, valamint a gépjárműjavítás, karbantartás tevékenységi köreinek fejlesztése. A gépjármű javításhoz szükséges eszközök beszerzésének eredményeként a vállalkozás szolgáltatásainak körét bővíteni tudja, valamint a meglévő szolgáltatások minőségét javítja. A tevékenység fejlesztését szolgáló eszközök: 

  Texa Multihub interfész diagnosztika 1 db

 Automata és félautomata gumiszerelő gép 1-1 db

 Személyautó centírozó 1 db

Tehergépjármű centírozó 1 db

 TEXA Z06753 légkondicionáló töltőállomás 1 db

 Csavarkompresszor 1 db 

3D-s futómű ellenőrző rendszer 1 db

Teherautó futómű ellenőrző berendezés 1 db 

A fentieken túl a közúti áruszállítás tevékenység fejlesztésére a projekt keretében 1 db gázüzemű homlokvillás targonca beszerzése valósul meg. Az eszköz óriási segítséget nyújt az anyagmozgatásban, le- és felrakodásban. E tevékenységünk fejlesztésének érdekében a projekt részeként ingatlan beruházás keretében, saját üzemanyagtöltő állomás kialakítását tervezzük. A töltőállomás kialakításával jelentősen tudjuk csökkenteni működési költségeinket, az üzemanyagot nagy tételben tudjuk beszerezni, így kedvezőbb vételáron jutunk hozzá, valamint nem szükséges a fuvarozáshoz használt tehergépjárműveinket a legközelebbi töltőállomáson tankolni, azt meg tudjuk oldani házon belül is.
További ingatlan beruházásként tervezzük telephelyünkön található, a munkavégzésünk helyéül szolgáló épület fűtésének korszerűsítését is. 

  A projekt részeként 2 fő munkavállaló Hatékony munkavégzés táblázatkezelő használatával tematikájú képzése is megvalósul. A képzés hozzájárul az adminisztrációs munkakört ellátó kollégák munkavégzésének fejlesztéséhez, hatékonyabbá tételéhez. 

  A vállalkozás személyre szabott tanácsadó szolgáltatást vesz igénybe, hogy felderítse munkavállalói kompetenciáját és lehetőséget biztosítson számukra abban, hogy képezzék magukat.  

   A projekt tervezett befejezési dátuma:         2022.04.22.
Végső kedvezményezett neve: LL Transport Kft.

Projekt címe és célja: AZ LL TRANSPORT KFT. FOLYAMATOS LIKVIDITÁSÁNAK
BIZTOSÍTÁSA

A Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása: A kedvezményezett a
megvalósuló projekt keretében összesen 25 millió Ft likviditási hitelben részesül, amelyet a
munkavállalói bérköltségének, valamint a vállalkozásnál felmerülő anyagköltség
finanszírozására fordít.

Visszatérítendő támogatás típusa: Hitel

Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

Támogatás összege: 25 000 000 Forint 

Vissza a Kezdőoldalra
Scroll to Top